Kapcsolat Kezdőlap - hírek
Szervezet Kecskés László Rendezvények Dokumentumok Kiadványok Pályázatok Képanyagok
Web Tools Buttons by Vista-Buttons.com v4.5.0

TÁMOGATÁSOK

Köszöntő

Üdvözöljük a Kecskés László Társaság honlapján!

A Kecskés László Társaság kulturális, hagyományőrző egyesület, mely névadójának szellemi öröksége alapján és gazdag életútja nyomdokait követve kezdte el működését.
Alapcélunk: Kecskés László helytörténész könyveinek ismételt kiadása, helytörténészi munkásságának ismertetése, a szekeresgazda hagyományok felélesztése. A történelmi tájegységként Felvidéknek nevezett terület kulturális bemutatása, a kitelepítések, deportálások történészi feldolgozásának segítése, emlékhely állítása.

Kellemes időtöltést kívánunk Társaságunk weboldalán!

képgalériák

HÍREK
2008.07.17.
"Sem gyűlölettel, sem erőszakkal" - Esterházy János emlékére

Tájékoztatjuk a kedves érdeklődőket, hogy a Felvidéki Kitelepítettek és Deportáltak VII. Országos Találkozója 2008. szeptember 20-án 14 órai kezdettel kerül megrendezésre az észak-komáromi (Szlovákia) Református Templomban. Az eseményről bővebb információ az alább letölthető dokumentumban, vagy honlapunk "Rendezvények/Aktuális" menüpontjában található.

Kapcsolódó letölthető dokumentum2008.07.01.
Átalakítottuk honlapunkat

Weboldalunk átalakítása befejeződött. Elsősorban a tartalmak ésszerű elrendezése volt a célunk, ezért mostantól a fenti menüsorból érhetőek el az opciók, illetve új elemként képgalériák is megtekinthetők oldalunkon.


2007.09.24
Szili Katalin levele

Felkerült honlapunkra Szili Katalin részére írt levelünk, amelyet a "Dokumentumok / Mi írtuk" menüből tölthetnek le az érdeklődők.További oldalak:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
2008 Kecskés László Társaság Adatvédelem webmester